Pauliina Saikkonen

pauliina_kuva

KOULUTUS
Olen toimintaterapeutti AMK vuosimallia 2001 Oulun seudun ammattikorkeakoulusta. Työn ohella olen opiskellut NDT, Bobath-terapeutiksi sekä neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Käyn säännöllisesti myös alaan liittyvissä lyhyemmissä ajankohtaisiin aiheisiin liittyvissä koulutuksissa.

TYÖKOKEMUS
Valmistumisen jälkeen sain työpaikan Kajaanin pääterveysasemalta, jossa työskentelin sekä lapsi- että aikuisasiakkaiden kanssa niin polikliinisesti kuin kuntoutusosastollakin. Vuonna 2003 aloitin työt kajaanilaisessa kuntoutuslaitoksessa, jossa asiakkaina oli Kelan vaikeavammaisten avoterapiaa saavia lapsia ja aikuisia sekä kuntoutusjaksoilla olevia työikäisiä ja sotiemme veteraaneja. Vuodesta 2009 olen toiminut yrittäjänä.

VAPAA-AIKA
Vapaa-aikani kuluu monenlaisten harrastusten parissa. Ykkösharrastukseni on kuorolaulu Kaukametsän kamarikuorossa. Kuulun myös Kajaanin Soroptimisteihin ja LC Kajaani Linnaan. Yhdistystoiminta on mielestäni mukavaa, joukossa on voimaa!
Kotona minua pitää virkeänä Mandi-kääpiösnautseri, joka vie emäntäänsä lenkkipolulle ja tarjoaa lämpöä ja läheisyyttä seurakoiran tehtävässään. Yritän myös pitää henkisestä ja fyysisestä kunnosta huolta monipuolisella liikunnalla. Kotioloissa tykkään tehdä käsitöitä, virkkaus on tällä hetkellä pop!

MUKAVINTA TYÖSSÄ
Ihmisten kanssa työskentely sopii sosiaaliselle savolaiselle! Se on myös palkitsevaa, kun asiakas huomaa yhteisten toimintojen myötä siipiensä kantavan myös terapian ulkopuolella.

IKÄVINTÄ TYÖSSÄ
Aikatauluttaminen ja aikatauluissa pysyminen…

LEMPIVÄRI
Punainen, harmaa ja ruskea

MOTTO
Ei ole olemassa niin pahaa asiaa, ettei siitä löytyisi jotain positiivista puolta.