Saija Juntunen

saija_kuva

 

Olen toimintaterapeutti vuosimallia 1998. Olen valmistunut Oulun seudun ammattikorkeakoulusta. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen hankkinut työkokemusta niin julkisella terveydenhuollon puolella kuin yksityiselläkin sektorilla. Työskentelen tällä hetkellä sekä lasten että aikuisten parissa. Asiakkaina on pääasiassa KELAn vaikeavammaisia neurologisia asiakkaita.

Työtäni kehitän ja koulutustani täydennän kouluttautumalla säännöllisesti. Näin saan uusia vinkkejä ja näkökulmia työhöni. Tammikuussa 2016 valmistuin Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja/ADHD-valmentaja-koulutuksesta.

Mukavinta työssäni on itse asiakastyö ja yhteistyö asiakkaan verkoston kanssa. Nämä asiat tekevät työni mielenkiintoiseksi ja vaihtelevaksi.
Vapaa-aikaani vietän tällä hetkellä pitkälti olemalla aktiivisesti mukana lasteni jalkapalloharrastuksessa. Työn vastapainoksi on mukava myös ulkoilla ja retkeillä perheen ja koiramme Jussin kanssa. Ikävintä työssäni on aika ajoin kirjalliset työt. Ne kuitenkin kuuluvat olennaisena osana työhöni ja työkokemuksen myötä nämäkin asiat on helpompi toteuttaa.